EMPRESA CONSTRUCTORA HISPANO CATALANA, S. A. va ser constituïda l’any 1985 a Barcelona, a partir de l’empresa OBRAS Y CONSTRUCCIONES J. BOSCH, S. A.

És una societat que neix amb una marcada tradició familiar en el sector, ja que, des de començaments del segle XX, la construcció en general ja havia estat la tasca principal de la família, dins de la qual cal destacar, entre altres aspectes, la construcció d’habitatges d’alt nivell.

Al llarg del temps, hem anat ampliant les nostres àrees d’actuació i ens hem anat adaptant a les noves necessitats del mercat. Actualment, ens dediquem a la construcció, la rehabilitació i la restauració de tot tipus d’habitatges i locals comercials. Tenim una gran experiència en el sector dels serveis i en el de les entitats de crèdit i financeres, en els quals ens hem especialitzat, ja que aquestes obres, per les seves peculiaritats, requereixen uns coneixements especials i un control acurat en l’execució.

Disposem d’un equip humà qualificat, tenim cura dels detalls i col·laborem amb les direccions facultatives i amb els nostres clients per trobar les solucions més adients en cada cas. Som fidels a la nostra filosofia de treball: aconseguir el màxim d’eficàcia i de qualitat constructiva des de l’inici fins al lliurament definitiu de l’obra.

Entitats molt reconegudes han confiat en nosaltres tots aquests anys i ens han adjudicat els seus encàrrecs, cosa que avala el nostre sistema i la nostra manera d’entendre la feina.

EMPRESA CONSTRUCTORA HISPANO CATALANA, S.A.  C/ Clos de Sant Francesc, 2 08034 Barcelona • Telèfon 932 035 282 · Fax 932 055 315 • hc@hispanocatalana.cat
diseño: www.cel-lula.com , web: www.segundoseis.com